Uncategorized

Jag uppdaterar länkar

Brukar du läsa min blogg men finns inte med på min blogglista? Lämna en kommentar så lägger jag till dig! Jag har varit mycket dålig på att uppdatera med bloggar jag gillar sedan jag började följa bloggar i Bloglovin men nu tänkte jag bättra mig!

54 thoughts on “Jag uppdaterar länkar

 1. Jag brukar vara här inne å snoka ibland;O)Sigge måste ju ha koll på sin cybertvilling! Du får gärna lägga till mig på listan.

 2. Hei. Jeg har deg på blogglista mi, og følger med på alt det fine du lager. Du må gjerne legge meg til i lista di hvis du har lyst 🙂

 3. Hej! Jag hittar inte mig i listan heller, fast det är ju valfritt om du vill läsa min blogg 🙂
  Jag läser ofta din blogg men är mycket dålig på att kommentera.

 4. Hej! Jag har ju dig att tacka för att jag kom i gång med min blogg, även om den inte handlar så jättemycket om sömnad! Jag följer dig hela tiden och tycker du är jätteduktig – jag sydde ju själv så mycket till mina barn när dom var små!

 5. Hej!
  Måste bara lämna en liten kommentar.
  Har följt din blogg ”av och till” ett bra tag nu. Det var faktiskt genom din blogg och allt fint du gör som gjorde att jag fattade intresse för att börja sy själv. (Genom vi med barn).
  Du får gärna länka till min blogg om du vill. Nu har ju jag bara sytt i några månader, så är ren amatör och det är ingen ”renodlad” syblogg kag har heller. Men visar upp allt jag gjort där.

  Ha en fin kväll!

 6. Hej, jag läser ofta din blogg och blir inspirerad av det du gör. Själv är jag ganska ny både på att sy och att blogga men du får gärna lägga till mig om du vill:)

 7. Här är en följare till 🙂 Du får gärna länka till mig men ha inte för höga förväntningar jag är ganska färsk på dethär med att sy, men det är så kul!

 8. Du har funnits i min blogroll ett tag och jag följer dig. Dessutom tror jag att vi har ett annat intresse gemensamt…nämligen fotografi…och kanske att du t.o.m. känner Markus Andersson – fotograf som tidigare bodde i Uppsala? Du har en jättefin blogg som är kul att följa:) Gillar dina fina stickade blöjbyxor speciellt!

 9. Hei. Bloggen din var i fjor høst med på å inspirere til symaskinkjøp og oppretting av min egen syblogg. Hadde aldri trodd jeg skulle bli så til de grader revet med! Koser meg nesten hver kveld med symaskinen. Tanker på diverse stoffer, mønstre, kombinasjoner surrer konstant i hodet. Så, jeg benytter sjansen til å takke for inspirasjonen! Ta meg gjerne med på listen din. Ha en fin vår.

 10. Läser här då och då, dålig på att kommentera dock…;-)

  Du får gärna lägga till mig på din lista:

  fiasdesign.blogspot.com

 11. Jag vill bara tacka, du har ju redan lagt till mig 🙂

  Ska bli kul att gå igenom din länklista sen när du uppdaterat den, det dyker säkert upp massor med bra bloggar som jag inte sett förut!

 12. Din blogg har inspirerat mig länge men det jag har inte kommenterat tidigare. Du får gärna lägga till mig på listan.
  Hälsningar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *