Uncategorized

Varför går tråden av hela tiden?

De senaste dagarna har tråden i min overlock börjat gå av hela tiden. Det är IRRITERANDE! Inga inställningar är ändrade från vad jag brukar ha och det spelar ingen roll om det är vävda eller mjuka tyger…. Några idéer någon?

10 thoughts on “Varför går tråden av hela tiden?

  1. Wow, vad snyggt du har fått det på din sida. Vi skulle också vilja ha det här (ungefärliga) upplägget, men har svårt att förstå hur man går tillväga för att lägga till fler sidor. Några tips?

  2. Jag hade ett litet barn en gång i tiden som pillat i en liten plastbit från en brödpåse i hålet under nålen – fyyy lilla A! Tog 2 veckor innan jag hittade vad det var. Öppna hela maskinen 6 blås rent.

  3. Krånglade för mig också för ett tag sedan. Syr ju mest i mjuka tyger och har således stretchnålar i för det mesta. Skulle sy i vävda tyger och bytte till någon slags universalnål som följde med men det gick inte, var bara att byta tillbaks till stretchnålar. Tror maskinen är inkörd på de nålarna nu så det går inte att byta 🙂 Hoppas du har fått ordning på maskinen nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *