Uncategorized

Runda elefanter och staden

Jag har hamnat mitt i en strejk. Eller, inte jag som person, men mina tyger. Tygerna är vävda men tryckeriet ligger nere sedan över en månad. Så tygerna som var beräknade att komma hit i slutet av mars är just nu försenade och jag vet faktiskt inte när de kommer att komma. Har fött preliminärt leveransdatum till den 25 mars men det förutsätter att konflikten har löst sig. Strejken är om utsläpp i hela delstaten där tygen tillverkas och även om min fabrik är GOTS-certifierad och inte bryter mot några regler så är alla fabriker stängda.

Jag hoppas såklart att ert intresse för dessa tyger kommer finnas kvar när de kommer, för komma kommer de att göra. Just nu jobbar jag för fullt med att planera höstens tyger! Mycket roligt! Tyvärr inga sneak peaks ännu men jag hoppas såklart det blir uppskattat!

6 thoughts on “Runda elefanter och staden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *