Övrigt

Namnbanden här!


Idag kom mina namnband! Yay vad glad jag blev, de var precis så fina som jag hade hoppats på. Så det första jag gjorde när jag kommit hem var att plocka fram de plagg jag sytt och nåla fast namnbanden. Det första sydde jag fast på lekdräktens ben i alla 4 kanter men det blev inte så fint så de andra sydde jag bara fast i kortsidorna och det blev mycket bättre. Nu har även mina kläder ett eget ’märke’!!!

3 thoughts on “Namnbanden här!

  1. Grattis!! Vad jätteroligt för dig!!!!! Jag beställde mina i slutet av förra veckan (då lönen kom :-)) och väntar också med spänning!!! Kommer också att rota fram allt och namnge de!! Hur lång tid tog de innan de kom?? Dina är superfina strömming!!! 🙂 🙂Förresten, skall inte du också gå med i den nya syhemlisen Give and Get? Gå in påhttp://giveandget28.blogspot.com/Man kan ju i alla fall vara med första omgången. Sista svarsdag är 2:a maj så skynda i så fall! Vågar jag – vågar du! 🙂 🙂 trevlig Valborg!!

  2. Tackar! Jag är jättenöjd med banden, de blev superfina. Jag beställde den 16 april så det tog drygt 2 veckor att få dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.