tyg

Nya tyger – Jofotex

Här kommer mina Jofotex-fynd! Kunde ha handlat hur mycket som helst men var tvungen att besinna mig. Det blev lite muddar, stretchfrotte, velour och jersey. Och så lite viskosjersey till mig själv.

Jag dansade ut ur butiken på små moln och kommer definitivt åka dit igen, men kanske med en mer syintresserad person än min sambo. Sambon gick omkring och suckade och sen spelade han patians på i-paddan…. Nu har jag iallfall lite mer bastyg hemma så jag kan sy kläder till den lill* 🙂 Är helnöjd med tygerna och de ligger och väntar på tvätt.

Såg sm jag redan nämt provbitar av gamla tyg som Jofotex förhandlar om att trycka upp. Brunt tyg med elefanter och gult tyg med flodhästar. De var sååå snygga så jag hoppas verkligen att det kommer att komma i nytryck!

Här kommer bilder på mina Jofotexinköp!

Blå, brun och rosa mudd. Kunde inte motstå att köpa rosa mudd efter att ha sett OttoPippis rosakantade ugglor.
Brun och vitrandig jersey och blommig stretchfrotte. Tänk en body i randigt med brun kant och muddbyxor i blommigt till det. Ska nog bli en omlotthoodie av det blommig också.

Å så lite till mig själv. Ska väl bli något mammaplagg men riktigt vad vet jag inte än. Klänning tror jag. Blev helförtjust i mönstret!

Brun, gul och randig velour. Byxor och tröjor ska det bli 🙂

2 thoughts on “Nya tyger – Jofotex

  1. Jag blir så glad för din skull med alla dessa underbara tyger du ”kammade” hem!! Så tuffa, fräcka, fina och härliga! Håller med om att den brunrandiga framtida bodyn bara MÅSTE bli en hit! Och blombyxorna kommer inte heller att gå av för hackor 🙂 Jag kan följa med dig nästa gång så slipper din sambo 🙂 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.