diverse

provat

Nu är kläderna provade och det var som jag trodde, bodyn är mer en strl 62 än 56, de gula velourbyxorna var för korta och vida men ugglebyxorna såg faktiskt ut att vara en ganska perfekt 62:a. Så det blir till att förminska mönster i veckan som kommer och sen prova att sy ännu mindre kläder. Men de var fina på och jag är glad för det! Haklappen var också bra och kom till användning direkt 🙂

8 thoughts on “provat

  1. Så bra att haklappen kom till användning så snart! Har också märkt att mönsten är stora, men det är något att växa i iallafall.

  2. Fast då har du ju ett snyggt set i stl 62 – och det går så fort i början så lill växer snart i ditt fina, fina uggleset!!!Haklappen blev urskön!! (kanske får man tigga till sig mönstret????) 🙂 🙂

  3. Vilka gulliga bebiskläder du har sytt. Och det gör ju inte så mycket att det är lite stort i början , de växer alltid i dem fortare än man anar, och så får du nöjet att använda kläderna längre (med muddar i bensluten och uppvikta armar)än om de nätt och jämt varit en 56:a.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.