diverse

Livet är härligt!

Vi har världens finaste lilla Iris! Nu ligger hon brevid mig i soffan och det är härligt att titta på när hon sover. Men riktigt hela tiden kan man inte titta! Men så här fin är hon i sina sparkbyxor i kanintyg!Jag har också fått mitt paket från The Fabric Fairy. Kolla in karamellerna på bordet! Kommer bli många fina plagg framöver. Men inte just nu. Imorgon ska dock min mamma komma och sy en amningskudde! Det behövs!Jag har dessutom fått en utmärkelse från Frisky Frog! Tack så mycket!!! Jag blev verkligen jätteglad!
Jag vill skicka den här utmärkelsen vidare till alla er underbara bloggare som ger mig inspiration och uppmuntran och glada glada tillrop! Ni är underbara allihopa!

Nu ska jag återgå till att bara mysa med lilla och njuta av livet! På återseende!

14 thoughts on “Livet är härligt!

  1. Jösses!!!!!! Lill* blev alltså en Iris!! 🙂 🙂 Vilket vackert namn (vi hade det med det på vår lista över tjejnamn också) Hon är helt underbar!!! Jag blir tårögd!!! Så mysigt, mysigt, mysigt!!! Ha det underbart nu!!! Kram!!!

  2. Åhh, hon är alldeles underbar. Och vilket fint namn, Iris – det gillar jag. Ha det så skönt allihop.Fina tyger förresten, blir så köpsugen.

  3. Grattis! det var en söt liten tjej! =)den där första tiden med första barnet är verkligen guld! ta vara på varje ögonblick du kan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.