give and get

Min ”give” till Tisa


Jag fick i den här omgången äran att pyssla till Tisa. Vi hade ju en lös dejt planerad på Öland Roots i somras, som sen inte blev av – det var mer folk där än vi anade så de vaga beskrivningar av oss som vi givit räckte inte för att hitta den andre. Till nästa Roots få vi byta nummer! Då jag visste att Tisa delar mitt intresse för reggae så gjorde jag mitt djuriska paket med lite baktaktsinfluenser!

Det blev en elefanttröja i gult och rött till hennes yngsta son (hade tänkt grönt kantband men det blev för mycket!) Stora sonen fick en tröja med ranglanärmar med ett tryckt lion-of-zion på. Mönstret till tröjan har jag bytt till mig från Stora Lilla Jag och trycket var mitt första tryck någonsin! En virkad groda i rastakläder (mönster från Annas resa) och ett virknålsfodral (efter inspiration från Frisky Frog)till Tisas alla virknålar fick också plats i paketet. Ett tyg med myror, fair trade kaffe, en påse polly, två trådrullar i önskade färger och en ask nålar blev det också.

Här kan man läsa om vad Tisa tyckte om paketet!

5 thoughts on “Min ”give” till Tisa

  1. jag fick så mycket fint och kläderna är fortfarande favoriter här hemma 🙂ja nästa år får vi byta nummer, hade varit så roligt att träffas! ska ni ta med er lilla tös? det är skoj att det kommer fler och fler barnfamiljer dit, fast vi får se om isak och hampus får följa med, hampus skulle nog lätt få tråkigt tror jag. och är sambons föräldrar på öland samtidigt vore det ganska skönt att komma ifrån lite 🙂 fast det är ju lång tid kvar 🙂

  2. Vilket härligt paket – och kul att mönstret kom till användning! Ååååh, vilket underbart tryck!!! Igår kom blöjmönstret – tack snälla! Jag har redan börjat fnula på en frotteis – Milo visade ju sig vara allergisk både mot engångs- och fleece =( Så blöjmönstret kom verkligen lägligt! Tack igen =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.