beställning · dregelscarf

Fler dregglisar på beställning

Det här är nog den mest använda sak jag sytt till I, vi går väl igenom 3-4 stycken på en dag här hemma. Det är nog dessutom den mest beställda. Fick en beställning på två stycken i förra veckan och nu är de klara. Tygerna till framsidan valdes av beställaren, jag valde baksida och trådfärg. Enkelt och rent blev det, naturvit baksida och brun tråd. Ska passa en liten nyfödd kille och det tror jag att det kommer att göra!

7 thoughts on “Fler dregglisar på beställning

  1. Jätte fina 🙂 Samma säk här hemma, Leo blöter ner några st varje dag. så har det varit i 12 månader snart och det verkar inte sluta 🙂

  2. Såg att du var medlem på Blog.lovin och jag tänkte att vi kanske kunde hjälpa varandra genom att prenumerera på varandras bloggar. Jag har lagt till till dig nu och skulle uppskatta om du ville göra samma sak.omdigitalkameror.seStefan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.