mössa · vuxet

Mössa

Stickade den är mössan i förrgår natt. Enkel att sticka var den och varm och go blev den. Tyvärr tror jag inte att jag kommer att använda den, den kändes inte ”rätt” när jag fick den på mig. Men den var rolig att sticka!

Stickad i eskimo (mitt favvogarn, det är så tjockt och det går fort att sticka med! och inte sticks det heller) Mönstret kommer som vanligt från Drops. Det var roligt att sticka mosstickning, det hade jag inte gjort förut. Kanske repar jag upp mössan och stickar en ny med mer mosstickning, tycker det blev snyggt och jag gillar ju färgen på garnet.(om jag ser trött ut på bilden är det för att den är tagen sisådär kl 5 på morgonen efter en hel vakennatt…)

7 thoughts on “Mössa

  1. Den ser ut att sitta fint på …, men känns det inte rätt blir det oftast inte använt.Hoppas du får vila ut under dagen, det är inte roligt med vaknätter.

  2. Den är ju jättesnygg, klart du ska använda den. Eskimo är mitt favvogarn med; tjockt, mjukt och finns i en massa snygga färger.

  3. SKITSNYGG!!! om du inte hemskt gärna vill reva upp den kanske du vill göra ett byte? hör av dej i så fall =) kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.