återbruk · klänning

Hjärtligt före detta UFO

Den sista tillklippta klänningen i min förklädesklänningshög var denna och nu är den klar! Det här var min favorit av klänningarna men jag velade länge och väl om vilken färg det skulle vara på kantbandet så därför blev den klar sist. Nu är jag grymt nöjd med att jag väntade in en påfyllning av kantband från Bibbis så att det blev det rosa kantbandet istället för det bruna som jag första hade tänkt.

När jag höll upp färgerna mot tyget så såg brunt så vintrigt ut och det är ju faktiskt snart vår (har jag hört) och jag vill att klänningen ska passa i sommar. Så när de nya färgerna kom hem föll jag pladask för kombinationen orange, brun och mörkrosa! Det här känns som det kommer bli en favorit i garderoben!

Det är samma mönster som de andra klänningarna men den här gången satte jag två tryckknappar i ryggen så att det inte ska glipa så mycket men ändå vara lätt att ta på och av.

Material:
Loppisfyndat tyg, snedslå från Bibbis.

Mönster:
Eget, blandninga av Meedom och Lokrantz.

+++
Färgerna! Och mönsterpassningen (har ni sett hur fint hjärtana passar ihop i skärningen på ryggen!)


Näe, idag är jag nöjd och glad!

10 thoughts on “Hjärtligt före detta UFO

  1. wow vilken härlig klänning och tyget är helt underbart. Man blir riktigt glad när man gör sådana fynd på loppis;) Jag har letat efter kantband i lite poppiga färger och jag skall gå in på Bibbis och kolla. Tack för tipset! Ha en härlig kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.