diverse

Paradise

Kärlek vid första ögonkastet! Detta ska bli våra nya köksgardiner (eller hur, kära make?) efter renoveringen (som ska ske i sommar). Sprang på den på Myrorna och de är helt helt underbara. ”Paradise” heter tyget och är designat av Ann-Marie Netterdag för Tampella. Det här kommer jag leva länge på, det är sådant jag hoppas på varje gång jag går in på en loppis/second-handbutik.

Två små tyger fick också följa med mig hem. Ett förkläde som ska bli till hatt och ett örngott som jag hoppas ska bli en örngottströja. Idag har jag påbörjat sista veckan som föräldraledig. Så snart tror jag att det kommer lugna sig lite med sömnad, tyginköp och annat här då jag förmodligen kommer vara trött efter att jobba heltid för första gången på snart 1 år. Därav bunkrar jag nu med pyssel så att jag inte får för mycket abstinens, börjar faktiskt känna mig liiite mätt på pyssel just nu, det har ju blivit en del på sistone! Var har tiden tagit vägen? Har varit hemma i nästan 10 månader, känns som 10 dagar!

8 thoughts on “Paradise

 1. Sitter i samma sits som du, förutom att jag varit hemma i 15 månader nu och börjar jobba heltid igen nästa vecka.

  För att liksom fira av det så har jag lagt en stororder till både Bibbi och Stoff och Stil 😀

 2. Samma här, börjar jobba på måndag 🙂 lite ångest, lite längtan, lite förfäran över hur lite man kommer orka och hinna…

 3. Vilka härliga tyger!
  Själv väntar jag bara till min föräldrarledighet ska börja!! Lagomt till efter semestern som tar slut i augusti. Längtar så att få vara med hemma med skolkillen, knodden och nykomlingen!!

 4. Vilket tyg!!! Jag förstår att du är överlycklig!! Helt underbart. Grattis till det!!

  och du – det är faktiskt ganska ok att börja jobba igen, men visst hinner man inte med lika mycket pyssel. fast man ska ju inte heller pyssla sig till döds liksom!

  förresten – vilka URCOOLA jeans i inlägget nedan!!

 5. Häftigt tyg! Såklart blir det ett tag då du inte orkar pyssla lika mycket men sen vänjer man sig. och rätt som det är har barnen blivit stora. Förstår inte hur det går till.
  Kram Efwa

 6. SHIT! Snyggt som bara den! HAr en annan ersion av samma tyg som jag gjort en tygtavla av, jag älskar det men ditt var nästan ännu snyggare! Vilken glädje tyget måste skänka!

  //Lina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.