tävling

Vinnaren i tunikatävlingen!


Med hjälp av den här slumpgeneratorn så slumpades det fram en vinnare i tunikatävlingen. Inläggen fick nummer i den ordning de lämnats och sedan slumpade jag fram ett vinnande nummer. Vinnaren är SYGRYN. Stort grattis och jag hoppas att tunikan kommer att passa!

2 thoughts on “Vinnaren i tunikatävlingen!

  1. Åhhhhhhh, vad glad jag blir!!!!!!! Första gången jag vinner något på en bloggtävling. Turen kanske beror på att det sista tävlingsdatumet 30 april, också var min födelsedag……och jag fyllde lika mycket som själva datumet….En perfekt födelsedagspresent med andra ord:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.