diverse

Rädda Mammorna

Vid det här laget har jag sett på flera bloggar att de säljer kläder till förmån för Röda Korsets kampanj Rädda Mammorna! Utmaningen kommer från Babuchkadockan och den utmaningen tycker jag är för bra för att låta bli att hoppa på. Om alla ger lite så gör det ju faktiskt skillnad!

Mitt bidrag blir de sparkbyxor som legat i ufolådan i nästan ett år och som blev klara igår. Det känns jättebra att lägga ut dem till försäljning för det här ändamålet!

På sin blogg beskriver Babuchkadockan utmaningen såhär:
”Att man mördar och våldtar kvinnor som krigsföringsmetod är inget nytt, kanske bara något som vi helst inte vill eller orkar tänka på. Men jag vill gärna göra något och utmanar därför alla sybloggarna att hänga på.
* Sy eller sticka något fint. Du kan sälja flera saker om du vill.
* Lägg ut det på traderaauktion och skriv tydligt att pengarna går till ”Rädda mammorna”.
* Skriv om det på din blogg och länka till auktionen.
* Efter auktionen sätter du in pengarna på rödakorsets PG 900800-4 eller BG 900-8004, och bloggar hur mycket du skänkt till kampanjen via din auktion. Du kan även skänka pengar via din egen widget.

Vi säger att vi gör det här fram till den 15 juni, så får vi se hur mycket vi kan samla in. Den 15/6 redovisar var och en på sin blogg hur mycket pengar de skänkt.”
Nu hoppas jag att mina sparkbyxor gillas och att de kommer bli dyra! Länk till auktionen hittar du här!

6 thoughts on “Rädda Mammorna

  1. Synd att jag inte planerar några fler bebisar … då skulle jag bjuda på dem. Som du skriver, om alla hjälps åt så kan vi göra skillnad.
    Ha en trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.