diverse

Nytt i min tyghylla

Jag har bestämt mig för att bara köpa second-handtyger som jag verkligen gillar, inte som jag bara tycker är fina – de ska verkligen verkligen gillas. Idag tog jag en tur till Myrorna här i kvarteret och de hade just haft påfyllning. Det fanns väldigt mycket fint och hade nog kunnat gå därifrån med 10 tyger men jag hängde tillbaka de flesta faktiskt. Jag har redan nu problem att få plats i anvisade hyllor och håller på att rensa bland mina tyger.

Två tyger uppfyllde dock kriterierna av att verkligen verkligen gillas och de fick följa med mig hem. Ett påslakan med det fantastiska emiltyget, det är större än ett spjälsängspåslakan men inte stort som ett stort påslakan. Det är mycket tyg alltså! En gardin med kaniner följde också med. Tyvärr är det lite fläckigt men jag hoppas att lite citrontvål ska ta bort fläckarna.

Hela vägen hem från Myrorna satt I och pekade på Emil och sa ”dä dä” så hon verkade gilla tyget också! Jag fick också ett jättefin tyg i födelsedagspresent av min syster idag, ett tyg från Åhléns med världskartan på, så så fint! Det ska bli en tygtavla i I’s rum som efter köket står på tur för renovering.

4 thoughts on “Nytt i min tyghylla

  1. Emiltyget hade jag som liten….. Vilka minnen!!!! Säg till om du vill sälja en liten bit 🙂

    Förresten börjar jag behöva få I´s storlek igen 🙂 Och lite tyck vad gäller kantband eller infodring 🙂 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.