give and get

Min give till Ett Tu Tre

Nu är det ett bra tag sedan mitt paket i den femte omgången av Give and Get nådde sin mottagare. Temat var vatten vilket inte var helt enkelt att sy omrking tycker jag. För mig resulterade det i ”strandklänningar” till mamma och yngsta dottern. Mönstret till dotterns klänning kommer från en japansk mönsterbok och jag hade velat testa modellen länge men storlekarna är för stora för I så det blev perfekt att kunna prova den nu. Den var rolig att sy och såg ut att vara fin, jag tror dessutom att den passade?! Till mamma Ett Tu Tre blev det en ”Spring Ruffle Top”, jag utgick från mina egna mått då jag sydde den så hon angett att ha samma storlek som jag och även den tror jag passade.

Det vattniga blev tre flaskor med såpbubblor till barnen, tyget ett blommigt fottétyg, mönstret ett 60-talsmönster på vuxenkläning och sybehöret en ”Magic Marker” som hon hade önskat sig. Jag la ner en chokladkaka också, för det brukar jag tycka är kul att få i hemliga paket! Här kan ni se var Ett Tu Tre tyckte om sitt paket.

3 thoughts on “Min give till Ett Tu Tre

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.