tröja

Två tröjor till

Under fotbollen igår(ja jag missade målet på slutet också men hörde hur det skreks på TVn) sydde jag dessa två tröjor. De är samma storlek och modell som i förra inlägget och klippta vid samma tillfälle som dem, så det var bara att sätta rätt färg i maskinerna och gasa. Inga problem med sömnaden och jag är nöjd med dessa två också. Det blev fint och rent med vitt till båda dessa tygerna tycker jag.

Har provat landskapströjan idag på I och den var lite stor men funkar bra om man viker upp ärmarna en bit. Så dessa tröjor kommer räcka länge!

Mönster:
Meedom och Meedom, form 1, strl 74, jacklängd och med knäppslå på axeln.

Material:
Biltyget ”Töff Töff” från Hilco, köpt hos Tygpyssling
Bruna moln från JNYDesign
Vit interlock från Jofotex

+++
Biltyget är så fint och har en så härlig kvalitet!


Eftersom allt gick smärtfritt med sömnaden, inklusive bandkantningen, så har jag nog inget – att skriva idag.

!!!
Om man vänder på biltyget så blir bilarna glada små gubbar! Jättesöta! Synd att det är så dyrt med Hilcotyger annars hade jag köpt ett stort lager av det här tyget!

16 thoughts on “Två tröjor till

  1. Jättefina tröjor och det kan man ju aldrig få för många av. Jag har också sett biltyget och tycker att det är superfint, men fick inse att jag egentligen inte har någon här hemma som det passar till. Kul att se tyget uppsytt.

  2. Jättefina tröjor!!
    Nu var jag ju tvungen att fixa mig en ”bebisräknare” jag oxå ;O)

    Ps: Jag har inte glömt bort din PIF, den kommer så småningom :O)

  3. He he, jag kommer nu direkt och syr med den berömda nödvändiga ”foten” 😉 Har väl bestämt mig för att köpa men tänkte ge begagnatmarknaden en chans först – den är dyyyyr!

    Härliga bilar!

  4. Vilka härliga tröjor du har fått till! Ja, själv har jag faktiskt aldrig köpt nåt Hilco, trots att alla lovprisar dem så. Det är för dyrt, helt enkelt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.