tröja

Andra ugglor

Blev kär i dessa ugglor när jag hittade dem på Raverly. Var bara tvungen att sticka en tröja till I efter mönstret. I min lokala garnbutik fanns inte det rekommenderade garnet men det gjorde inte så mycket för jag föll ändå för Marks & Kattens gröna ekoull. Den var lite tjockare än det rekommenderade men eftersom jag stickar hårt så blev det helt perfekt.

Det var en väldigt snabb och enkel stickning även för mig som är ganska ovan. Jag fixade även Magic loop för ärmarna, dock en ärm i taget. Om någon är sugen på att sticka den så kan jag tipsa om att jag använde knappt 200 gram av garnet, inte den angivna mängden på 300 gram. Enligt mönstret skulle det vara knappar som ögon på ugglorna men jag hittade inga som passade och nu tycker jag att det ser bra ut utan.
Färgen på garnet överensstämmer bäst med verkligheten på de två nedre bilderna.

6 thoughts on “Andra ugglor

  1. Vilken härlig färg! Jag har stickat en av mina RoseRed i det garnet och det är härligt att sticka med. La till dig som vän på Ravelry förresten. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.