tröja

Byxa och tröja till I

Under marknadssömnaden blev även det här settet till I klart. Tröjan hade legat tillklippt länge men byxorna klipptes under marknadssömnaden. Kunde inte bestämma mig för färg på kantbanden tidigare men nu fick jag vitt kantband över i maskinen efter att jag kantat bodies så då tog jag och gjorde klart även denna tröja. Blev fräscht med vitt.

Byxorna är i oliv/lime velour från Jofotex och sandbrun mudd från Stoff och stil. Mitt vanliga mönster i strl 80. Sitter som en smäck på I. Äntligen kunde jag packa undan de likadana brallor i strl 68 som hon gått i i snart 1 år… de var liiite korta i benen nu.

Mönster:
Mina vanliga mönster, strl 80.

Material:
Uggletyg med koboltblå ugglor och vit interlock från Jofotex.
Grön velour från Jofotex och sandbrun mudd från SoS.

+++
Lite mer kläder till I, det bevhövdes. Iallafall byxor. Tröjor har hon ganska många av.

3 thoughts on “Byxa och tröja till I

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.