tröja

Tågtröja

Det här färgställningen är just nu min favorit av tågtygerna från Jofotex, tycker det är riktigt härligt varmt i färgerna. När jag ändå klippte häromdagen så blev det en tröja utklippt av det här härliga tyget. Och när det var rött i CPn så åkte den med och blev sydd av bara farten. Den här ska också med till Sigtuna Julmarknad på söndag.

Mönster:
Mitt vanliga tröjmönster, strl 86

Material:
Blått tågtyg från Jofotex, röd interlock från Jofotex

+++
Tyget är inte bara snyggt att titta på, det är skönt att sy i och det är ekologiskt! Ett plus till Jofotex för det!


Lite kantbandskrångel men inte på långa vägar så mycket krångel som jag hade med det orange tyget häromveckan.

3 thoughts on “Tågtröja

  1. Så fint! Jag funderar på om jag ska införa köpstopp… men jag har ju inga tåg!! Tror jag får beställa såna först och införa köpstopp sen. Har lagt en beställning hos mjuka tyger, precis öppnat ett tjockt kuvert från Bibbi, burit hem en kasse garn och fyndat lite i stuvlådan på Ohlssons… Kan ju inte vara såååå svårt att hålla i plånboken ett litet tag efter det??

  2. Snygg! Var nära att jag beställde lite sånt tyg tyg härom kvällen men Jofotex hade problem med Kassan så där sparande jag en slant,för ett tag iaf:)

  3. Jag gillar också det blå tågtycket massor – har en body tillklippt som ligger och väntar på att bli sydd… Snygg tröja!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.