vantar

Vantar

Några vantar blev det till marknaden i helgen som var.  De jag hade sytt förut gick åt i Uppsala så lagren behövde fyllas på. Samma mönster som tidigare vantar, fodrade med fleece och med lång mudd. Några liknar de jag sydde förra gången och det gjorde jag för att matcha med tossor som fanns kvar sedan sist. Tyvärr sålde vantarna inte lika bra i Sigtuna (mycket konstigt, det var snöstorm…) så de kommer inom kort hamna i shoppen. Fast de turkosa kaninerna är tingade av Liten i magen. Likaså tossorna som hör till (och som inte visas på bild just nu) för jag hittade en stuvbit turkost kanintyg så det räckte till ett par tossor!

3 thoughts on “Vantar

  1. Hej Strömmingsvännen!! Som du vet har min höst varit hektisk! Jag har gett ett nyårslöfte i förtid till mig själv att börja besöka andras bloggar som jag gjorde förr. Det känns som om jag missat så himla mycket…. Jag visste inte ens att UppSytt fanns (vilken underbar idé förresten). Därför kommer du att höra av mig mycket mer framöver! Jag saknar dig och de andra massor, ni ger mig inspiration och det är en njutning att se allas alster! Jag vill passa på att önska dig en RIKTIGT GOD JUL och ett GOTT NYTT SÖMNADSÅR!

    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.