tröja

Julklapp till kusin F

Min syster, kusin F’s mamma, sa tidigare i höstas att F önskade sig en tröja i djungeltyg i julklapp, det kunde ju ordnas. Ett par röda velourbrallor att matcha med fick han också. Klapparna uppskattades av föräldrarna och tröjan åkte på med detsamma och passade finfint!

Mönster:
Mina vanliga till både tröja och byxa. Gillar mitt byxmönster supermycket nu, hoppas få till det lika bra i andra storlekar framöver också. Tröjan har knäppning på axeln så att det lätt går att få den över huvudet. Dessa båda plagg är sydda i strl 80.

Material:
Djungeltyget från JNY Design, röd interlock till kanter från Jofotex.
Röd velour från Mjuka tyger, röd mudd från SoS.

+++
Att det passade och gillades. Jag gillar verkligen att sy i djungeltyget, det är så härligt färgsprakande. F passade också jättefint i tröjan!


Att jag var tvungen att sy klart det på julaftonskvällen…. efter firandet. Vi firade jul med syrran på juldagen så det blev ju klart ”i tid” men lite segt att jag skulle dra ut på det så ändå. Å andra sidan gjorde det inte så mycket då maken försvann ut på en promenad på kvällen och jag ändå var hemma själv.

!!!
Denna gång lyckades jag bra med både kantband och coversöm! 😀 Sånt är kul!

 

9 thoughts on “Julklapp till kusin F

  1. Jag förstår inte hur jag har kunnat motstå djungeltyget så länge. Det är ju jättesnyggt! Förstår att kläderna uppskattades av mottagaren!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.