vantar · vuxet

Stickning är intressant

I ville gärna prova min påbörjade vante. Den höll på att bli ingenting efter det men lyckades rädda den! Underbart garn, fantastiskt mönster men ack så smala stickor (2 mm). Går långsamt, kanske blir de klara till hösten?

Lyckades förresten ha av ett par till KnitPro-stickor, innan jag ens hann använda dem så nu blev det metallstickor istället. Fanns inte utbytbara tippar i 2 mm så jag köpte ett par fasta 2 mm från KnitPro men de kom inte ens upp ur sin förpackning. Kvalitet? Nu blev det lite kortare (100 cm) från Sandnes istället, hade gärna velat ha 120 cm för min magic loop men orkade inte vänta på längre tråd.

 

10 thoughts on “Stickning är intressant

 1. Det ska böjas i tid, det som krokigt skall bli, sa alltid din mormor! Iris mormor säger detsamma! Jättefina färger och fint mönster! Kram från mamma och mormor

 2. Men vilken otur du har haft med dina knitpro. Förstår att du inte har nån lust att försöka igen. Men nu kan du ju byta de senaste. Det brukar inte va nåt problem att byta. Det har jag gjort med vanliga rundstickor som gick av. Lycka till.
  Vantarna ser supermysiga ut!!

 3. Söta, gulliga I… 🙂 🙂

  Det blir mer och mer maskor här ser jag! Vad kul! Gillar färgkombon här….

  Själv har jag ju inte sticktålamodet alls, där brås jag inte på mor min…

  Ha en trevlig måndagskväll!

 4. Så söt hon är! Och vilken tur att du hann rädda stickningen! Det ser ut att bli jättefint!

  Jag ska mäta elefanttyget vilken dag som helst snart 😉

 5. Hej!

  Vad mycket fint du gör!! Vantarna har ju ett helt underbart gulligt mönster och jättefin färgkombo!

  Min mamma säger att hon slutade handarbeta när jag var liten eftersom jag alltid ville vara med och hjälpa till (=förstörde), och sen har hon aldrig börjat igen… Tja, vad då dåligt samvete? Hoppas ni klarar er bättre! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.