diverse

Liten är här!

I morse strax efter kl 8 föddes liten! En nästan 4 kg tung och 50 cm lång pojke. Helt perfekt och väldigt lik sin storasyster! Igår kväll, efter syjuntan, satt jag och sydde blöjor till liten, nu får jag snart se hur de fungerar. Nu ska jag förpuppa mig med familjen 🙂

Kram!

Kläderna sydde jag för länge sedan, när jag väntade I. Men de passar ju bra på liten också! 😀

75 thoughts on “Liten är här!

 1. Måste bara säga också att jag var in och kollade på webbisar, vilken jättefin liten pojke! Och förstås klädd i Strömming design. 🙂 Grattis igen!

 2. Åå så underbart mysigt med en liten. Själv ska jag bli moster i april och ser förstås fram emot det, mina barn är så stora, 13 och 17. Jättemycket grattis och kom ihåg att ta hand om dig själv också mitt i allt.

 3. Här är yttrligare en som vill gratulera. Och tänk att jag hade rätt; för om jag inte minns fel tippade jag på att du skulle ha lill*n hos dig idag. Nu längtar jag ännu mer tills det är min tur att föda. Hoppas allt gick bra! Ser fram emot att följa din blogg ännu mer nu när du har en liten söt modell som bär dina kläder 🙂

 4. STORT grattis från mig! Vad kul att ni fick en pojke, alltid roligt med en av varje! Sköt om er!
  Hälsningar Eva

  PS Jag fortsätter att följa din blogg och jag tycker att du är JÄTTEDUKTIG och syr som ett proffs!

 5. Grattis till din lille kille. Tänk vad stor I blir nu som storasyster. Jag har precis 17 mån mellan min trea och fyra och storebror blev såå stor när den lille kom. Nu är de snart 20 o 21 och de pseudotvillingar, med både för och nackdelar, som de är.

 6. Ha en underbar förpuppningstid som du är så värd!!!! Jag blir rörd och tårögd av att se liten!!!!! Så underbart söt han är!!! Bamsekramar från mig!!!

 7. Stort grattis till sonen!
  Härligt att sy egna tygblöjor, jag har köpt ”mina”, men jag bara älskar dem, speciellt att slippa upptäcka att blöjorna snart är slut och måste knöla på en bebis och två stora (nog för att de kan klä sig själva, men du fattar grejen 😉 och sig själv för att bege sig i vinterkylan ut till en kall bil och köra minst en mil (enkelväg) till affären….

  Passa på att njuta av varnadra – hela stora familjen! Och trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.