diverse

Tack!

Från KroKKoFin har jag fått den här fina awarden! Tack så mycket! Just nu är jag inne i en period av mycket lite inspiration på sömnadsfronten och då värmer det lite extra att få en utmärkelse! Jag väljer att inte skicka vidare enligt reglerna men vill sända er alla en tanke och tacka för era kommentarer hos mig och för härliga inspirerande bloggar! En särskild tanke till mina syvänner i UppSytt, är glad att vi fått till en så kul syunta (som jag idag missade då de övriga tre i familjen var sjuka och inte kunde ta hand om sig själva 😉 hoppas ni hade en mycket trevlig junta!)

Imorgon blir R 6 veckor, tänk vad tiden går. Han har passerat 5 kg och är på väg in i strl 62! Helt otroligt. Han sover bra men är en kvällstrött men morgonpigg bebis. Vi är inte vana vid morgonpigga barn så det sliter lite på en att gå upp 4-5 varje dag när man är van att väcka dottern vid 7! Men den goaste lilla gubbe när han ändå! Förra veckan var han veckans webbis i tidningen och förutom den fina annonsen han fick vann vi även en fin bärsjal! Roligt!

4 thoughts on “Tack!

  1. Grattis! Vad kul, vår lilla lillebror blev också veckans webbis, haha. Älskar den där bärsjalen vi vann, tunn, mjuk, skön och lättknuten, min favorit. Lite tråkig i färgen, men man kan ju inte få allt… 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.