body · t-shirt

Syskonmatchning no 1

Nu när vi har två barn så måste jag sy lite syskonmatchade kläder. Först ut i denna matchning är en t-shirt och en body i det härliga hjärttyget från JNY Design. Mönstren är mina välbeprövade så de kan man inte säga så mycket om (förutom att flärpen på bodyn ska ändras så den täcker mer av blöjan) och jag är nöjd med dessa båda plagg.

Det är inte så ofta man ser barnkläder i svart men jag tycker att det blev riktigt snyggt. Ärmarna fick bli enfärgade och de är klippta från en t-shirt som legat länge i lådan men aldrig använts. Perfekt att använda i sådana här projekt med andra ord! Både I och R blev snygga i sina nya kläder. Rent, snyggt och lite lagom gulligt!

11 thoughts on “Syskonmatchning no 1

 1. Ojsan vad mycket fint nytt-sytt du har lagt ut bara på några dagar när jag varit bloggborta (det händer mig rätt ofta på helgerna…. :-))

  Syskonmatchningen var bara för underbar!

  Ha en trevlig vecka!

 2. Jättefina hjärte-kläder! Tycker också att det är snyggt med svart om det inte blir för dystert. Här blev det bra! Och vad bra att du kunde återanvända lite!

 3. Superfint med svart på små barn. Du kan kanske tänka dig vilken uppståndelse det blev när min nu 25-åriga dotter fick svart tröja när hon var liten bebis. Då skulle alla ha ljusrosa eller ljusblått men jag vägrade.

 4. Ja, visst är det snyggt med svart till barn…försöker sy det en del till mina killar, mellankillen är jättesnygg i svart. Jättesöta kläder!!!

 5. Jättesnygga!
  Min dotter har en massa svart – och vi bor i Tyskland där det BARA finns ljusrosa och ljusblått till babysar. Inte ens klara POP-färger går hem här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.