beställning · t-shirt

Pirattröja

Här är den i förra inlägget nämnda men ej visade beställda pirattröjan. Den är faktiskt beställd av en medbloggerska vilket gjorde det ännu roligare att få en beställning. Hon syr ju så himla fint själv! Det är hur som helst en födelsedagspresent till hennes son. Vem hon är får hon avslöja själv om hon vill.

Har ritat om mitt tröjmönster något och tycker att det blev riktigt fint. Speciellt nöjd är jag faktiskt med ryggen, tycker att mönstret på ryggen och molntyget på ärmarna passade riktigt bra ihop. Färgen på det orange i molnen och det orange i pirattyget var nästan exakt samma! Nu återstår bara att sonen ska fylla år så att vi vet om den passar. Visst blev den härligt somrig!

7 thoughts on “Pirattröja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.