diverse

Det är inte ofta

som jag hittar bra mönster på loppis men häromdagen ramlade jag över flera stycken på en gång. Måste väl haft turen att komma precis efter påfyllningen. Den gula och bruna längst ner till höger hamnade direkt på min -det här vill jag sy NU lista! Så söta! Några av mönstren var för större barn men de kan ju alltid vänta tills I och R blir större även de!

Provtrycken av Iris visa är nu beställda och jag hoppas att de kommer innan midsommar men man vet ju aldrig med leveranser. Håll alla tummar att det blir bra nu!

6 thoughts on “Det är inte ofta

  1. Åh, vilken lycka! Det är verkligen inte lätt att hitta fina vintagemönster, jag brukar ägna en betydande stund åt mönstren varje gång jag är på loppis, alltid utan resultat… Jag gillar också det längst ner till höger! Och den blå klänningen längst ner till vänster, och… 🙂

  2. Åhh så avis jag blir!!! Hittar aldrig några fina gamla mönster på loppis…bara fula stora bylsiga 80-talsmönster å de är ju inge kul:( Ska bli spännande att se vilket mönster du syr av först:) Kul med Iris visa…håller tummar och tår! Var faktiskt inne på Lollopard i Malmö när jag var där i helgen för att känna på lite bambutyg och det var ju verkligen superhärligt, svalt, tunt och mjukt…perfekt till sommarkläder:)

  3. Du skulle spana in min ömma moders låda med mönster (barn och kvinnor, 60- 70- och 80-talet). Du skulle hitta många finfina som jag och mina syrror fick uppsydda åt oss på 70- och 80-talet.
    /J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.