body

Tisabyte

För ett tag sen frågade jag efter ett byte där jag skulle få virkade kakor till I. Tisa var snabb att hoppa på och i utbyte ville hon ha något till Noa, gärna i girafftyget. Det har tagit ett tag men nu är det klart, skickat och mottaget. En body var det som min lilla stuv av giraffer räckte till men Tisa hade sagt att det behövdes kortärmade kläder till sommaren så det blev ju bra. Kantat med vit interlock. Superpraktisk kombo till en snart 5-månaders bebis…. men somrigt och fint iallafall! En bit bambuvelour fick följa med till Tisa så att hon kan testa att sy dregglis i bambu då Noa tydligen dregglar mycket och behöver något som suger bra och är snällt mot huden. Hoppas du gillar velouren – jag är såld på bambu men det det ni ju redan!

GIrafftyget köpte jag för nästan 2 år sedan på The Fabric Fairy men nu har jag sett att det finns hos Mjuka Tyger också. Det är riktigt fint tycker jag men ska inte köpa mer för det finns ju så mycket andra fina tyger också. Såg igår att det finns i blåa toner i PUL-tyg, det kanske jag ska köpa så jag kan sy härliga giraffblöjor.

Ser att bilderna ser lite mörka ut men tyget är helt vitt med lime, oliv och bruna giraffer.

5 thoughts on “Tisabyte

  1. Tisa kan man alltid lita på när det gäller byten 🙂 🙂

    Härlig, stilren, fräsch body du sytt som utbyte!!! Ser oerhört proffsig ut!!

    Dessutom – i inlägget nedan – vilka URPROFFSIGA shorts!!! Ibalnd kan det vara jättekul med lite tankearbete för sömnaden, ibland bara jobbigt 🙂

    Är verkligen också SÅÅÅ spänd på dina tygprover och hur de verkar 🙂 🙂 Du bara måste meddela oss i övermorgon!!

    Stor kram och godnatt!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.