tyg

Iris visa provtryck

Idag har provtrycken kommit och jag är eld och lågor! Fantastiskt fina färger och ett tyg som är så mjukt att man vill svepa det om sig med detsamma. Trycket på det gula tyget var aningens blekt så jag ska välja en lite starkare ton när/om det trycks upp. Det gröna är helt klockrent i färgerna.Nu återstår tvätt och kontroll av kvaliteten. Tyget är helt genomfärgat i grundfärgen så det kommer inte att spricka i färgerna!

Bilden ger inte färgerna rättvisa, det gula är mer som en varm lejongul och det gröna som en ganska mörk lime (tänk som det gröna i pirattyget men mörkare). Återkommer med mer info när jag har kört tygerna i tvätten några gånger, man vet ju aldrig vad som händer där. Håll tummarna med mig att det håller sig fint.

Uppdatering: Det här är tryckt på interlock, 70% bambu, 30% ekologisk bomull. Skulle fått med lite jersey i paketet men det hade de missat. Hade gärna velat känna på kvaliteten innan jag bestämde mig för tyg. Ska påminna om det! 

6 thoughts on “Iris visa provtryck

  1. ÅH! Håller alla tummar jag har, och tårna oxå 🙂 Det här längtar jag att få sy formsydda i 🙂 Och kläder förstås 🙂 Hur var det, blev det interlock?

  2. Men du vad fint!!! Hoppas det håller måttet. Jag vill verkligen prova. När är det dax att plocka hem mer så man själv kan provsy tror du?

  3. Vilket spännande projekt! Tycker det ser jättefint ut.Jag håller också tummarna för att det ska gå vägen så jag kan köpa mig en bit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.