Övrigt

I butik!

Nu finns det Strömming på Uppsala Handkraft!Det första stället på bilden är mina kläder. Det bakom tillhör en annan tjej som också säljer sina kläder i samma butik. Totalt är det tre tillverkare av barnkläder som säljer där. Vi hoppas att vi tillsammans kan locka in barnfamiljerna i butiken, mor- och farföräldrar går också bra! Välkomna in! Butiken ligger på Sysslomansgatan i centrala Uppsala, mitt emot Konditori Ofvandahls!

Jag har bodies, klänningar, nappband och haklappar till salu samt en och annan tröja och jacka. Påfyllning kommer att ske kontinuerligt under hösten när jag hinner sy mer till butiken.

Annars kan jag meddela att Iris visa nu är beställt!  Passa på att förhandsboka tyget till 10% rabatt innan 15 juli. Leverans från fabrik beräknas till mitten av augusti.

10 thoughts on “I butik!

  1. Alltså…. Du ligger verkligen i!!!!! Jag förstår faktiskt inte hur du hinner med allt… Men stort, stort, stort grattis och lycka till!!!! Till ALLT just nu!!!

    Och vet du vad? Nu skall jag gå in och förhandsboka tyger hos dig 🙂 I alla fall den geöna Iris visa (tyckte också den gula verkar lite tunn i trycket…? Eller är det bara som det ser ut på bilderna???)

    Kramar i värmen!!

  2. Vad kul, den butiken har jag gått förbi många gånger och tänkt att de har så söta saker!

    Du bokar väl upp mig på en massa meter va? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.