tygblöja

Turtle Butt nummer 4

Ja så har det blivit en till Turtle Butt till R. Har tillbringat många dagar ute i stugan och där har jag ingen symaskin så stickorna har gått varma på kvällarna. Inte så mycket att säga om dessa, Marks & Kattens ekoull som vanligt, strl M men något högre än mönstret. Gjorde resåren lite högre eftersom jag annars tycker att de är i lägsta laget. Nu ska nog R klara sig tills jag börjar sy pocketblöjor efter semestern.

3 thoughts on “Turtle Butt nummer 4

  1. Lika underbart söta och härliga som vanligt dessa!!! Kan tänka mig att en ”butt” ser hur go som helst ut i dem 🙂

    Så underbart det låter med stuga i denna värmen!! Jag har två hela veckor kvar innan det blir stugdags för mig tyvärr…

    Kram i värmen!!

  2. Dina stickade blöjor är så fina att jag får lust att sticka själv, fastän vi slutade men stickade blöjbyxor till lillasyster för länge sedan. Kanske det skulle gå bra istället för nattblöjan, som hon ändå väldigt sällan kissar i. Å andra sidan, varför ha blöja på ett praktiskt taget torrt barn… Det vore för att de är så fina.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.