tyg

En annons i tidningen

I maj satte jag ut en annons i den lokala tidningen. Tyg köpes. 50-70-tal. Barntyger, påslakan etc. Ungefär så skrev jag. Ett 10-tal damer ringde (uteslutande damer över 60) som var mycket glada över att någon ville förbarma sig över deras gamla tyger. Jag har gjort några makalösa fynd och fått mycket nytt i min tyghylla. Sedan sparar svärmor alltid tyger hon tror jag vill ha innan hon klipper mattrasor av dem. Kolla in dessa snygga tyger!

9 thoughts on “En annons i tidningen

  1. Det är så himla smart att annonsera ut sådär. Funderar på att göra liknande med afrikanska tyger.

    Gillar de två i mitten bäst.

  2. Underbara tyger, vilka fynd! Försökte oxå med en annons, men inte ett enda napp tyvärr 🙁 Skam den som ger sig, ska göra ett nytt försök i höst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.