tunika

Byte med Syserine

Tidigare i somras såg jag åter igen fina stickade disktrasor på Syserines blogg. Har tänkt så många gånger att jag ska sticka sådana men så har det aldrig blivit av. Slängde iväg en fråga om ett byte och hon nappade! I utbyte mot trasorna har jag sytt den här tunikan till hennes dotter. Modell, tyg och färg på kantband var önskemål från Syserine och det blev härligt retro tycker jag! Det lila bryter perfekt mot det gulgröna tyget.

Modellen på tunika har jag bara sytt en gång förut så jag fick rita nytt mönster i en större storlek och jag hoppas att den ska passa bra. Den är på väg just nu och borde landa hemma hos Syserine i början av nästa vecka.

Jag gillar verkligen nattågstyget, borde sy mer utav det! 

4 thoughts on “Byte med Syserine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.