tunika

Härliga tunikor

Det tycker i allafall jag! Kan inte bli annat än glad av JNYs fina moltyg – i velour dessutom! Varmt och gosigt till hösten. Den röda färgen är så fin och velouren riktigt mjuk. Matchat med soligt gult. Tack alla ni som tyckte till när jag var osäker på kombon med randigt. Ni hade rätt  -molnen gjorde sig bättre själv. Resultatet blev nu tre tunikor helt i moln som jag verkligen gillar istället för fyra stycken som jag inte hade gillat. En fick korta ärmar eftersom molntyget inte räckte till länga ärmar på alla. Kombon rött och gult kanske inte är den höstigaste men varför måste alla höstkläder gå i brunt och andra mörka färger? Det är ju så mörkt ute ändå.

Jag gillar verkligen denna modell med omlottringning i halsen. Mönstret har jag ritat själv. Dessa är i strl 80, 86 och 98. 92an fick stryka på foten, den ligger sönderklippt i spillbitslådan. Så kan det gå! Dessa tre tunikor ska till Uppsala Handkraft i nästa vecka.

7 thoughts on “Härliga tunikor

  1. Så fina!Mycket snyggare än den första du gjorde…Kan bara hålla med dig om att höstkläder inte måste vara så höstiga i färgerna och molnen blir man glad av:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.