tröja

Två tröjor till älskade I och premiär för nya namnband!

 Det är inte så ofta som det jag syr hamnar i barnens garderober men nu är det verkligen hög tid att fylla på med långärmade tröjor till I. Hon går fortfarande i de tröjor jag sydde förra hösten i strl 80. Dags att förnya med andra ord, hon har växt lite på ett år!

I har sedan hon var nyfödd sovit med sin radioapa i sängen. Hon har inte haft napp utan har suttat på tvättlappen på radioapan istället. Det här tyget var klockrent för I eftersom apan är väldigt lik radioapan (saknas bara en antenn!) så älskade hon denna tröja från första stund. Nu har tyvärr tvättlappen på radioapan suttats av och apan har tappat status till förmån för andra gosedjur som har lapparna kvar men hon gillar fortfarande tröjan! Kan även rekommendera radioapans sida på sveriges radios webb. Han sjunger om alla bokstäver och siffror (upp till 25) och nu kan I nästan hela alfabetet och kan räkna väldigt långt!

Den andra tröjan är i det fina skogstyget. Även den gick hem hos dottern efter lite övertalning och prat om alla djuren på tyget. Sedan hade hon den två dagar i sträck!

Gillar mitt nya mönster på tröja, lite bättre kulle på ärmen och finare halsringning. Sitter som en smäck på dottern. Lite insvängd också så den sitter fint även på en smalis.

På sista bilden kan ni se ena sidan av mina helt nya namnlappar med min nya logga! Den andra sidan lyckades jag inte fota utan att bilden blev skakig så den ska jag visa vid ett annat tillfälle. Jag gillar dem nästan skarpt. De är liite för stora tycker jag men det kanske är en vanesak. Gick inte att få dem mindre pga att jag ville ha text på ena sidan. Lapparna har jag beställt från World Wide Label och hur man beställer därifrån finns bra beskrivet hos karinottilia.

10 thoughts on “Två tröjor till älskade I och premiär för nya namnband!

  1. Jättefina tröjor och riktigt snygga namnband. och funderar om man ska beställa hem lite pul och pröva att göra bindor 🙂

  2. jättesnygga! åh, de där aporna är ju jättefina, tänk såna på en formydd… hm, nu måste jag kanske beställa hem lite! och fantastiskt snygga namnlappar, ser så proffsiga ut!

  3. Superfina tröjor, skall nog också beställa hem lite av dessa tygerna…
    Och klockrena namnlappar! Verkligen kanonfina, läckert med text på en sida och bild på andra :o)

  4. Superfina tröjor. A behöver också nya tröjor och nu har jag inspiration att sy några när jag ser dina fina tröjor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.