tröja · vuxet

Sytt till mig!

Denna gång när Iris visa kom prioriterade jag faktiskt mig själv före kläder till barnen (efter att jag packat era ordrar såklart!). Blev så förtjust i denna färg så var bara tvungen att glädjesy en tröja till mig. Underbart mjuk och skön är den och den har använts flitigt de senaste veckorna. Men tyvärr blir jag ofta kladdig (förstår inte varför?!?) innan vi hunnit fota den så har inte kunnat blogga om den ännu.

Mönstret är Ottobre creative workshop 303, har bara sytt den modellen i jersey förut och hade nog behövt en mindre storlek när jag sydde i interlock. Annars sitter den perfekt! Har förlängt både ärmar och liv med ca 6 cm. Tyget är som ni vid det här laget förmodligen redan vet min bambuinterlock Iris visa (designat av Johanna Ahlard) halsen är kantad med mörkbrun tunn interlock från Mjuka Tyger. Denna interlock är verkligen helt super att använda till kantband!

11 thoughts on “Sytt till mig!

  1. Den är jättefin! Jag har också planer till mig själv för det tyget. Jag ska bara skrapa fram slantarna att köpa det för… 😉

  2. Superfin!! Ska nog köpa creative mönstret för vuxna 🙂 super tröja!!! Har mjukatyget extra tunn interlock eller är det hennes ” vanliga interlock” som du har till kantband?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.