haklapp

Ny modell på haklapp

För ett tag sedan ville jag sy något annat. Något jag inte brukar sy. Jag valde att sy en ny modell på haklapp! Kanske inte det mest spännande man kan sy men det var roligt! Tyget är från USA och jag köpte 2 yards av det. Det är så fint! Baksidan och insidan av fickan är av PVC-fri plastad frotté, den är mjuk och följsam och inte alls sådär stel som plastad frotté kan vara. Dessutom giftfri vilket är ett klart plus! Den har jag köpt på Tygcentrum i Uppsala, men finns säkerligen på fler ställen. Gör den inte det så kan jag langa, den är klart värd den kostnaden! Knäppning med KAM-knapp i nacken.

Tyvärr glömde jag att förtvätta tyget så jag skulle gissa att denna inte håller formen efter tvätt. Jag har inte ens använt den, tycker den är för fin att titta på. Kanske borde använda den medan det fortfarande används haklapp här hemma….

4 thoughts on “Ny modell på haklapp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.