tyg

Äntligen finns elefanter och staden i lager!

Igår kom de äntligen! De nya tygerna som jag har väntat på i över 6 månader. Det var med ganska stor nervositet som paketen öppnades och rullarna plockades fram men allt var precis så fint som jag hoppats på!
Idag har tvättmaskinen snurrat och tygerna testtvättats. De är lika fina nu som innan och de gläder mig! Snart ska jag hänge mig åt att klippa era beställningar. Det är ganska många vid det här laget så det kan ta ett par dagar att ta mig genom höger eftersom jag gör det på kvällarna.

Det finns fortfarande en del kvar av alla tyger men det är faktiskt inte några jättemängder kvar, 40-50 meter av varje tyg. Passa på att inhandla bästa tyget till vintern – bambu – som håller värmen i kylan och fukten borta från kroppen! Ekologiskt och färgglatt för både stora och små!

Välkomna in hos Strömming Design! ”Staden” är designad av Åsa på Darling Dearest och ”Runda elefanter” av Johanna Ahlard.

5 thoughts on “Äntligen finns elefanter och staden i lager!

  1. Vad härligt och befriande det måste vara att allt är på plats nu! Jättefina tyger! Jag ser fram emot mina metrar av dessa.

  2. Jätte snygga tyger. Måste kännas toppen att de äntligen anlänt! Skulle gärna köpa men jag gillar inte direkt interlock eftersom jag tycker att interlock ofta blir så sladdrigt och tappar färg och form fort. Hur är bambuinterlock jämfört med vanlig interlock?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.