syfestival

Första dagen på syfestival!

Strömming har begått mässdebut idag på Syfestivalen på Älvsjömässan! Tack till alla er som kom och klappade, kände, vred, vände och handlade tyger av oss idag. Tack också för alla fina och uppmuntrande ord. Jag har haft min mamma med mig i montern idag och det har varit jätterolig. Imorgon kommer ni att träffa mig och min syster i montern.

Idag sålde jag slut på alla röd/blå elefanter som jag hade med. Det fanns dock ett litet lager + en del stuvar kvar hemma och dessa följer med imorgon. Björnar som fiskar är också slut så när som på en liten stuv men det kommer in mer av detta helt underbara tyg om ca 1 månad. Multirandigt finns det några meter kvar av, ni kommer få se min syster i multirandig tröja imorgon. Själv är jag nog iklädd Iris visa!

Tack igen för en jätterolig dag! Tyvärr har jag inte någon bild från idag för jag glömde helt enkelt bort att ta kort!

3 thoughts on “Första dagen på syfestival!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.