byxor · tröja

Kläder till lillebror

Nu är lillebror snart inte bara lillebror, han kommer snart även att vara storebror. ”Bara” ca 3 månader kvar tills trean är här! Tiden går fort!

I den aquafärgade bambuvelouren sydde jag ett par ”retrobrallor a la Kokalal” till R, kantade med mörkbrun interlock och en stjärna i den härliga multirandiga jerseyn från Ikasyr som finns i butiken (eller ja, den fanns, blev slutsåld men kommer snart in igen). Mönstret till dessa byxor finns i den fina norska boken ”Made by me” med mönster från norska sybloggare! Har ni inte kollat in den så gör det, den är helt underbar! Jag har såklart ändrat mönstret, förlängt benen och förkortat livet och kommer att ta in dem i ryggen också för bättre passform.

Till byxorna sydde jag en matchande tröja i det multirandiga tyget. Så fin och enkel! Setet är verkligen läckert ihop och passar så bra på sonen. Perfekt med knytbyxor/hängselbyxor när det börjar bli kallt, inga glipor över mage och rygg. Applikationen är sydd innan jag köpte broderimaskinen, så den är sydd för hand på min gamla Husqvarna.

6 thoughts on “Kläder till lillebror

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.