kjol · vuxet

Stickad kjol

I somras när jag var nygravid orkade jag inte att sy så mycket, att sitta och sticka i soffan var en lagom sysselsättning. Jag tog upp ett gammalt ufo och stickade klart det. Det är en Claudia Evila kjol stickad i Evilla Artyarn 8/2. Garnet är naturligt randigt och egentligen ska ränderna komma två gånger i varje färg men jag gjorde två likadana nystan och stickade vartannat varv med varje boll så att det blev bredare ränder av färgerna.

Kjolen har jag tyvärr vuxit ur nu…. men hoppas att jag nästa höst kan komma i den igen. Då är förhoppningsvis magen lite mindre igen och kroppen har återgått till mer normal storlek.

6 thoughts on “Stickad kjol

  1. Måste bara säga att den är verkligen fin och himla smart gjort av dig med två nystan så att du fick denna bredare gröna rand som gör hela kjolen i mina ögon. Det är några år nu sedan du gjorde klart den och jag hoppas verkligen att du har kunnat använda den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.