applikationer

Vimplar till systrar

Många har sytt vimplar innan mig men jag har inte gjort det innan dessa syddes. Ville sy en annorlunda och rolig present till en liten nyfödd tjej och hennes storasyster och med ny maskin hemma så kom jag på att man kunde göra namnvimplar till dem.

Alla tygerna är retrotyger och jag valde att flaggorna skulle vara i olika gröna tyger medan bokstäverna är i samma tyg och sydda med rosa satinsöm. Första och sista flaggan i båda vimplarna är lika för att de skulle hålla ihop lite designmässigt. Måste säga att jag gillar dem, fast jag vet inte som jag kommer sy fler namnvimplar, det tog tid!

Visst matchar de fint på lapptäcket som de ligger på också?! Ett äkta 70-talstäcke som vi har i gästrummet!

2 thoughts on “Vimplar till systrar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.