syfestival

Strömming + Lilofant = Syfestival i Älvsjö

Nu är det klart, Strömming och Lilofant kommer att dela monter på Syfestivalen i Älvsjö den 17-19 februari. Besök oss där i monter B04:33. Strömming kommer att representeras av Linda (men jag hoppas att jag kan vara där också delar av tiden men man vet ju inte när bebisen vill komma, beräknad den 24 februari) och Lilofant av Agnetha.

På festivalen kommer ni i min del av montern hitta tyger från Strömming (hoppas hoppas hoppas de nya tygerna hinner in) samt de tyger som jag är återförsäljare för. Nyheter från Ikasyr kommer att hinna in till festivalen! Vi kommer även att ha tyg för tygblöjor, PUL och bambutyger.

Vi ses väl i Älvsjö!

One thought on “Strömming + Lilofant = Syfestival i Älvsjö

  1. Å vad kul att ni går ihop i montern. Vi ses där – om inte bebis har kommit än vill säga, för då har du nog annat för dig. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.