Sackosäck

Sackosäck

I julas skulle jag sy tre sackosäckar, en var till I och R samt en till kusin F. 300 liter cellplastkulor inhandlades och innersäckar syddes och fylldes. Sedan tog inspirationen slut. Några julklappssäckar blev det inte. Men 10 dagar efterjulafton fyller kusin F år och då tog jag tag i saken igen och sydde i alla fall färdigt hans säck.

Tyget hade vi tidigare som skydd för bokhyllorna, så att barnen varken kunde klättra i dem eller kasta ut sakerna ur dem. Mycket praktiskt. Någonstans på bloggen finns bilder på dessa skydd men jag hittar dem inte just nu. När vi flyttade förra året så hamnade inte bokyllorna på samma sätt och skydden användes inte mer utan tyget åkte in i tyghyllan igen. Nu passade det bra att bli något nytt!

Kusin F gillade sin säck, som han fick insvept i en filt istället för inslagen i papper. De två säckar som är kvar står nu i mitt tyglager och måste bli klara innan fåren inkommer i lager. Annars har jag inte någonstans att ha tyglagret.  Fåren, som för övrigt är klara och ska levereras i veckan! Ränderna måste tyvärr vävas om och dröjer ytterligare några veckor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.