byxa

Fortsättning på sommarens byxrace!

I somras fyllde jag på storebrors garderob med mjukisbyxor, bland annat dessa byxor som jag visst inte visat ännu. Samma modell som de jag bloggade om i somras och sydda i den underbart fina hjärtvelouren och med fickor i gul Iris visa. De är välanvända och storebror är så fin i dessa byxor!

Tyget är tyvärr slutsålt nu, det var en av de populärare varorna på min utförsäljning så jag hoppas att jag snart får se andra plagg sydda av det här underbara tyget!

4 thoughts on “Fortsättning på sommarens byxrace!

  1. Snygga! Jag missade hjärtanen.. =o(
    Men det fanns ju andra fina tyger, har just klippt i crownvelouren istället.. =o))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.