tyg

Bambufleece snart i lager

Efter att ha fått många frågor om det kommer mer bambufleece i lager kan jag nu meddela att jag fått köpa en rulle var av 280 g/kvm och 400 g/kvm och det kommer i lager inom 2 veckor. en tjocka är samma kvalitet som den vi har haft tidigare och den lite lättare kommer bli perfekt till att fodra vintermössor med! Vi gläder oss åt att få hem det här i lager igen och hoppas att ni ska gilla det också!

Har ni läst att vanlig syntetisk fleece tappar plastpartiklar i  tvätten som är så små att de inte fastnar i reningsverken utan kommer ut i våra vatten där de hamnar i vattenlevande djur som får i sig dem. Vad dessa partiklar gör i djuren är inte klarlagt men det låter minst sagt otrevligt tycker jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.