mönster

Mönster i butiken!

Jag har fått en hel del frågor om jag inte ska sälja mönster också. Men hittills har jag känt att det har funnits gott om mönster att få tag i hos andra här i Sverige så jag har tyckt att det har känts lite onödigt. Men det var innan jag hittade Cake Patterns! Jag kände direkt när jag såg mönstret till deras första mönster, Tiramisukläningen, att detta mönster vill jag ha i min butik!

Glädjande nog för mig fanns ännu inte någon återförsäljare i Sverige och jag fick ta in mönstren! De är nu på väg hem och jag hoppas att de kommer den kommande veckan. Det går att boka redan nu i butiken. Det pågår just nu en sew-along på Cakes hemsida på klänningen och jag deltar i den och kommer att kunna hjälpa er med ev problem vid sömnad. Dessutom ska vi ta fram en svensk översättning av mönstret som ska gå att ladda ner som komplement till den engelska beskrivningen som kommer med mönstret!

Jag hoppas ni gillar klänningen! Jag visar er hur min ser ut såhär långt i sew-alongen! Vi har varit lite sjuka och jag ligger några dagar efter men det som är bra med sew-alongen är att alla dagars beskrivningar ligger kvar och man kan gå in i efterhand och kolla på de olika momenten! Min klänning är bara tråcklad för att testa passformen. En sådan här modell passar egentligen de med lite mer byst och jag shar några små ändringar jag ska göra innan jag syr ihop den på riktigt!

I februari släpps nästa mönster från Cake Patterns, Pavlova! En kjol och omlotttop!

2 thoughts on “Mönster i butiken!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.