tröja

Födelsedagspresent till T

Kusin T fyllde 2 år nyligen och han fick denna tröjan av oss. T gillar Musse Pigg så motivet var självklart! Jag gick lite bärsärk bland mina tyger och mixade dem mer än jag brukar. Det var roligt och själv gillar jag hur det blev. Kändes bra att hålla ihop det dock med samma färg på kantband och applikation.

Inte så mycket att säga om tröjan annars. Mitt vanliga mönster och så lite snygga tyger och en fin applikation. Applikationen köpte jag på etsy. Önskar jag hade tid att lära mig att göra dem själv men innan jag får det så får det bli köpebroderier/applikationer. Det är alltid saker jag vill ändra på de jag köper. Denna gång ville jag ha bredare satinsöm runt om (Musse har lite skägg för sömmen var smalare än jag trott och jag kunde inte klippa rent tillräckligt nära kanten) men men, man kan inte kunna allt!

Bäst är att T gillade tröjan, jag var sjuk och kunde inte följa med på kalaset men ryktet säger att han ville ta på sig den med en gång.

Nästa inlägg blir om kusin Fs tröja. F är storebror till T och de fyller dessutom år på samma dag. F fyllde 4 år!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.