syfestival

Lagertömning på syfestivalen!

Har ni väntat länge nog nu på mitt mässerbjudande

Strömming växer! Det är roligt! Men, jag hinner inte. 

Detta är något jag som gör hemma efter mitt jobb och efter att jag är mamma. Strömming kommer att dra ner på sitt utbud rejält under våren och kommer mest att lagerhålla PUL och bambutyger. 

Ekotyger, som varit det vi satsat på, går att få tag på hos de flesta tygproducenter nu och det är ROLIGT. Jag började trycka tyger för att jag ville pusha för EKO och det har jag gjort. 

Vi lägger inte ner, men som jag ser det nu så är mina barn bara små en gång och tyger kan jag börja producera igen när barnen är större. Under tiden ska jag pusha för tygblöjor. Så mitt erbjudande går ut på att TÖMMA MITT LAGER på jersey och bomullsvelourer. Det betyder att det kommer att bli supererbjudanden på ALLA tyger som finns i lager. Erbjudandet gäller inte på förbokade tyger utan börjar när mässan börjar. 

Att jag gör såhär kan några säkert tycka är orättvist men jag måste för min skull få iväg tygerna på enklast möjliga sätt och det är såhär det blir. Klippa och packa hemma är ett stort jobb! Efter festivalen kommer jag uppdatera mina lager och erbjuda alla andra samma sak på det som finns kvar. Välkomna på lagertömning! Vi finns i monter B05:24!

(under våren kommer redan bokade tyger från bl a Nosh att komma i lager men för nu blir det det sista som kommer att komma in)

4 thoughts on “Lagertömning på syfestivalen!

  1. Trist för mig, du har så fina tyger! Håller tummarna för att någon annan tar in lika fina, ekotyger.

  2. Åh vad tråkigt för oss! Men jag förstår ditt val. Synd bara att jag inte kan gå på festivalen på fredag. Kan väl gissa att allting kommer att vara borta på lördag då jag ska gå 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.